Me

Kuka, mitä ja miksi?


Eeva:

Moikka! Oon reilu parikymppinen, liiketaloutta opiskeleva jyväskyläläinen. Mulla on takana kaksoistutkinto matkailualalta, jossa pääsin ekaa kertaa kokeilemaan NY-yrittäjyyttä. JAMKissa oon opiskellu pääosin markkinoinnin kursseja ja toimin mä yhen vuoden meidän ainejärjestön puheenjohtajanakin. Tykkään siis niin sanotusti ”tehä juttuja”. RIVA Clothingissa mä hoidan tilausten handlaamista, valokuvaamista, kuvanmuokkausta ja virallisia paperihommia.

Mun lempparihommia on urheilu, Sepon kaa peuhaaminen, Netflix-maratonit (ja niiden aikana nukkuminen), bataattiranut ja kokis. Tykkään myös seurailla somesta inspiroivia tyyppejä ja lueskella blogeja. Mun kipinä tähän omaan vaatemerkkiin sytty joskus muutama vuos sitten, kun olin töissä hiihtokeskuksessa. Rupesin miettiin et laskijoilla on tosi siisti tyyli, rento muttei överi. Sit rupesin miettii et miksei mimmeille tehä siistejä vaatteita hyvillä leikkauksilla, miks ne on usein huonosti leikattuja, v-kaula-aukkosia ja kaiken lisäks viel lyhyitäkin? Sitte totesin, et no jos kukaa muu ei tee nii ehkä sit mä rupeen tekee semmosii kivoja kuteita. Siitä se ajatus sitte lähti!

Terkuin, Eeva 😽


Riku:

Moro! Mä oon 23-vuotias Joutsasta kotoisin oleva heppu ja opiskelen nykyään Jyväskylässä liiketaloutta. Kävin lukion Joutsassa, jonka jälkeen muutin tänne Jyväskylään opiskelemaan ja täällä on kyllä hyvä olla! JAMKissa on tullut painotettua opintoja markkinointiin, brändäämiseen, sosiaaliseen mediaan, vähittäiskauppaan ja johtajuuteen. Nyt sitten toimitaan oman vaatemerkin toimitusjohtajana ja mun hommat meiän yrityksessä painottuu sosiaalisen median sisällöntuottoon ja markkinointiin sekä brändin kehittelyyn. Eli aika hyvin pääsee hyödyntämään koulussa opittuja taitoja!

Silloin kun ei tuu pyöritettyy yritystä, niin oon todennäkösesti pyörittelemässä kavereita futiskentällä tai pleikkariohjaimen tatteja. Futista ja futsalia on tullut pelattua pienestä asti ja niitä tulee pelailtua vielä nykyäänkin silloin kun polvet sen sallivat. Viimeset puoltoista vuotta on mennyt molempien polvien ristisiteiden kanssa painiessa, mutta nyt alkaa näkyä jo valoa tunnelin päässä. Kaikkea muutakin mahdollista urheilua tulee harrasteltua kavereiten kanssa, niin pihalla kuin pleikkarinkin ääressä. Ja jotta jaksaa touhuilla kaikenlaista, niin pitää muista myös syödä! Kokkailu onkin myös yks mun lempiharrastuksissa, kaikki valmistuu käden käänteessä vihersimpukoista aasialaisen teriyaki härkään.

Ja omaan vaatemerkkiin innostu lähti siitä, että saa ite päättää mitä tekee, näkee heti oman työn tuloksen ja vaatteet nyt vaan on pirun siistejä ja kivoja. 8)

Peace and love,

Riku


Seppo:

Terve! Mun nimi on Seppo, virallisemmalta nimeltäni Cloudmoore O’boy O’boy ja siis welsh corgi pembroke. Mä oon tän lafkan nuorin työntekijä, mut vaikka oon nuorin, oon kuitenkin aika boss-hauva. Tulin Eevalle syksyllä 2016 ja sen jälkeen oon päässyt mukaan tähän verkkokauppahommaan. En hirveesti tiiä näistä WordPress-hommista, mut somessa oon aika kingi! Mua voi seurata Instagramissa, käyttäjänimi on @seppothecorgi.

Mun lempihommia on kanafileiden ja muiden herkkujen syöminen, tassun antaminen ja pissojen haistelu. En hirveesti tajua näiden töistä, mut kerran mä rikoin yhden tarraharjan kun se piti niin outoo ääntä. Eniten mä joudun poseeraamaan kuvissa, kun oon kuulemma niin filmaattinen. Nykyään tykkään poseerata ihan mielellään, koska sen jälkeen saan yleensä pikku herkun.