Miksi RIVA Clothing?

RIVA Clothing tarjoaa sinulle mahdollisuuden vähän parempaan valintaan pukeutumisen osalta. Meidän visiona on tehdä maapallosta parempi paikka paita kerrallaan. Kuulostaa melkoiselta työmaalta, mutta me ollaan otettu haaste vastaan!

Me ei olla mitään maailmanparantajia, vaan kaksi ihan tavallista opiskelijaa. Me kuitenkin ajateltiin, että jos vaihtoehtona on valittavana ihan normaali paita tai sitten esimerkiksi kierrätyspulloista valmistettu paita, niin kyllä me jälkimmäinen valittaisiin. Jos se vielä olisi kaiken lisäksi todella mukavan tuntuinen, laadukas, sopivan hintainen ja vielä tyylikkään näköinen, niin VAU. Siitä se ajatus sitten lähti.

RIVA Clothing on perustettu kesäkuussa 2016 kahden opiskelijan toimesta, eli meidän, Eevan ja Rikun. Me ollaan itse suunniteltu printit ja itseasiassa hoidetaan kahdestaan kaikki hommat meidän yrityksessä, kirjanpitoa lukuunottamatta josta vastaa Jarna. Vaatteita me ei ommella itse, koska me ei vaan osata. Siksi päätettiin jättää se niille, jotka sen osaavat ja näin varmistimme meidän tuotteiden laadun.

Meidän vaatteet valmistetaan Intiassa, Bangladhessissa ja Kiinassa eri tehtaissa. Toimimme yhteistyössä luotettavan pitkäaikaisen suomalaisen maahantuojan kanssa. Näin pystymme varmistamaan tuotteiden ekologisuuden ja eettisyyden. Tuotteissamme on käytetty erilaisia todella ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten eucalyptusta, kierrätettyä orgaanista puuvillaa ja kierrätyspulloja.

Hyppää meidän mukaan tekemään maailmasta vähän parempi paikka, se ei vaadi sulta mitään muuta kun meidän vaatteiden käyttämistä. Harvoin maailman parantaminen on ollut näin helppoa ja tyylikästä!

Tässä meidän paidoista ja niistä käytetyistä materiaaleista vähän tarkemmin: