RIVA tekee hyvää

Meidän syysmallisto on keskittynyt auttamaan niitä jotka tarvitsevat apua. Järjestimme sosiaalisessa mediassa äänestyksen, jossa oli vaihtoehtoina monia tärkeitä hyväntekeväisyyskohteita. Malliston hyväntekeväisyyskohteiksi valikoitui seuraavat aiheet:

  • Kiusaamisen vastainen työ
  • Mielenterveystyö
  • Ilmastonsuojelu
  • Saimaannorpat
  • Rescue-koirat

Paitojen printit ja ulkonäkö on suunniteltu näiden aiheiden perusteella ja jokaisesta myydystä paidasta lahjoitetaan 3 euroa hyväntekeväisyyteen tietylle kohteelle. Lisätietoa paidoista ja printeistä löydät niiden omilta tuotesivuilta. Paitoja on saatavailla vain rajoitettu erä!


RIVA Clothing tarjoaa sinulle mahdollisuuden vähän parempaan valintaan pukeutumisen osalta. Meidän visiona on tehdä maapallosta parempi paikka paita kerrallaan. Kuulostaa melkoiselta työmaalta, mutta me ollaan otettu haaste vastaan!

RIVA Clothing on perustettu kesäkuussa 2016 kahden opiskelijan toimesta, eli meidän, Eevan ja Rikun. Me ollaan itse suunniteltu printit ja itseasiassa hoidetaan kahdestaan kaikki hommat meidän yrityksessä, kirjanpitoa lukuunottamatta josta vastaa Jarna. Vaatteita me ei ommella itse, koska me ei vaan osata. Siksi päätettiin jättää se niille, jotka sen osaavat ja näin varmistimme meidän tuotteiden laadun.

Meidän vaatteet valmistetaan Intiassa, Bangladhessissa ja Kiinassa eri tehtaissa. Toimimme yhteistyössä luotettavan pitkäaikaisen suomalaisen maahantuojan kanssa. Näin pystymme varmistamaan tuotteiden ekologisuuden ja eettisyyden. Tuotteissamme on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja ja valmistustapoja. Useiden tuotteiden hiilijalanjälki on jopa 90% pienempi kuin tavanomaisen tuotteen! Kaikki tuotteemme on myös valmistettu Fair Wear-sertifikaatin mukaisesti.

Hyppää meidän mukaan tekemään maailmasta vähän parempi paikka, se ei vaadi sulta mitään muuta kun meidän vaatteiden käyttämistä. Harvoin maailman parantaminen on ollut näin helppoa ja tyylikästä!