RIVA tekee hyvää

Talvi 2017

Syksyllä 2017 me julkaistiin meidän ensimmäinen hyväntekeväisyysmallisto, jonka teemana oli viisi eri hyväntekeväisyyskohdetta. Syksyn aikana me huomattiin, miten paljon ihmisiä kiinnosti muiden auttaminen – todella moni jakoi meille myös oman tarinansa. Tästä liikuttuneena me todettiin, että ei se hyvänteko maailmasta tekemällä onneks lopu. Talvimallisto tuli myyntiin joulun alla 2017. Tällä kertaa me ei mietitty montaa eri kohdetta, vaan haluttiin kohdistaa apu yhteen osoitteeseen. Meille tärkeimmäksi kohteeksi nousi perheet ja erityisesti lapset ja nuoret. Suomalainen yhdistys Hope Ry auttaa vähävaraisia perheitä ja mahdollistaa myös tällaisten perheiden lapsien ja nuorten harrastustoimintaa. Tänä talvena tämä tuntui meille tärkeimmälle kohteelle. Jokaisesta talvimalliston myydystä paidasta lahjoitetaan kaksi euroa kyseiselle yhdistykselle. 

Vastuullisuus & vaatteiden alkuperä

RIVA Clothing tarjoaa sinulle mahdollisuuden vähän parempaan valintaan pukeutumisen osalta. Meidän visiona on tehdä maapallosta parempi paikka paita kerrallaan. Kuulostaa melkoiselta työmaalta, mutta me on otettu haaste vastaan! RIVA Clothing on perustettu kesäkuussa 2016 kahden opiskelijan toimesta, eli meidän, Eevan ja Rikun. Me ollaan itse suunniteltu printit ja itseasiassa hoidetaan kahdestaan hommat meidän yrityksessä, taloushallintoa lukuunottamatta josta vastaa Jarna. Vaatteita me ei ommella itse, koska me ei vaan osata. Siksi päätettiin jättää se niille, jotka sen osaavat ja näin varmistimme meidän tuotteiden laadun.

Meidän vaatteet valmistetaan Intiassa, Bangladhessissa ja Kiinassa eri tehtaissa. Toimimme yhteistyössä luotettavan pitkäaikaisen suomalaisen maahantuojan, Belikin kanssa. Näin pystymme varmistamaan tuotteiden ekologisuuden ja eettisyyden. Tuotteissamme on käytetty ympäristöystävällisiä materiaaleja ja valmistustapoja. Useiden tuotteiden hiilijalanjälki on jopa 90% pienempi kuin tavanomaisen tuotteen! Kaikki paitamme on myös valmistettu Fair Wear-sertifikaatin mukaisesti. Lisää itse materiaaleista ja valmistustavoista voit lukea valmistajan, Continentalin sivuilta.

Hyppää meidän mukaan tekemään maailmasta vähän parempi paikka, se ei vaadi sulta mitään muuta kun meidän vaatteiden käyttämistä. Harvoin maailman parantaminen on ollut näin helppoa!

Fair Wear Foundationin periaatteet