Avoin hintarakenne

Avoin hintarakenne

Koska meillä ei ole mitään salattavaa.

Haluamme olla läpinäkyviä kaikilla osa-alueilla ja näyttää esimerkkiä.
Vaateteollisuudessa on vieläkin todella paljon ongelmia ja ne eivät poistu,
jos asioista ei puhuta avoimesta.

Läpinäkyvä toiminta

Haluamme nostaa esiin meidän tuotteiden katerakennetta ja sitä, mistä vaatealan hinnat koostuvat. Esimerkkinä toimii meidän raidallinen t-paita, jonka keskimääräinen hinta meille on n.11 euroa (alv 0%). Tämä vaihtelee hieman esimerkiksi luomupuuvillan saatavuuden, sekä sen perusteella minkä kokoinen erä tehdään kerralla. 

MÄNTY T-PAITA

HINTA 39 EUROA

Artboard 14
VALMISTUS
n. 11,00€
Artboard 14 copy 6
RAHTI
00,25€
Artboard 14 copy 4
PAKKAAMINEN
00,80€
Artboard 14 copy
VEROT
07,55€
Artboard 14 copy 3
MAKSUPALVELUN-
TARJOAJA
00,90 €
YRITYKSELLE
JÄÄ
18,50 €

"Tuotteiden hinta koostuu materiaalista, leikkuu- ja ompelutyöstä, logistiikan kuluista, pakkausmateriaaleista, maksupalveluntarjoajan käytöstä sekä ALVista."

Mitä katteella tehdään?

Yrityksemme kuukausittaisia kuluja on mm. vuokrat, palkat + sivukulut ja TyEl ja YEL-kulut. Näiden lisäksi käytämme rahaa markkinointiin, ohjelmistoon, vakuutuksiin, varastointiin, verkkokauppaan, tuotekehitykseen ja prototyyppeihin.

Jotta yritys voi kasvaa ja jatkaa toimintaa, täytyy jäädä rahaa myös uusien tuotteiden ostamiseen. Jos kaiken tämän jälkeen yritys tekee voittoa, siitä maksetaan valtiolle tuloveroa.

Meidän tapa toimia ja hinnoitella

Strategiamme on yksinkertaistetusti myydä mahdollisimman suoraan teille. Silloin voimme tarjota mahdollisimman kilpailukykyiset hinnat. Ajatuksemme on, että asiakas maksaa vain tuotteesta ja sen laadusta, eikä mistään ylimääräisestä.

Jos strategiamme perustuisi vahvasti jälleenmyyjiin, meidän katteen pitäisi olla huomattavasti isompi ja silloin myös teidän pitäisi maksaa meidän tuotteista enemmän. Ja sitä me emme halua. Meidän kaikkien tuotteiden täytyy läpäistä kolme pääkriteeriä: laadukas, kestävän kehityksen mukainen ja saavutettava hinta. Nämä ovat kriteerit, joista emme jousta yhdenkään tuotteen kohdalla.

Meidän tuotteetovat oikean hintaisia vuoden jokaisena päivänä

Strategiaamme eivät myöskään kuulu alennusmyynnit, toisin kuin pikamuotimerkeillä. Tuotteita saatetaan tehdä kerralla valtava määrä, suurella katteella, jotta ne on mahdollista myydä pois alennuksella kun siirrytään sesongista toiseen. Silloin katteen täytyy olla suurempi, jotta varasto saadaan tarpeen tullen tyhjäksi tekemättä valtavaa tappiota.

Meidän tätä ei tarvitse varata ilmaa katteeseen, koska alennusmyynnit eivät ole meidän juttu. Meidän tuotteet ovat oikean hintaisia ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Toki mekin teemme joskus arviointivirheitä. Joskus tuotteet eivät liiku odotettuun tahtiin ja varasto täyttyy – silloin saatamme joutua antamaan alennusta, jotta vaatteet pääsevät eteenpäin. Tämä ei kuitenkaan kuulu suunnitelmiimme, vaan teemme sen ainoastaan pakon edessä.

Näillä keinoilla pystymme tarjoamaan teille tuotteita hinnoilla, jotka niille kuuluvat.
Meidän tehtävänä on luoda mahdollisimman suora ja toimiva ketju ilman turhia välikäsiä, jotta te voitte huoletta tilata meiltä laadukkaita ja vastuullisia tuotteita fiksuun hintaan. Se on meidän työtämme. <3