Me

Kuka, mitä ja miksi?

RIVA Clothing perustettiin virallisesti aprillipäivänä huhtikuussa 2016 kolmen tradenomiopiskelijan toimesta. Alkuvuodesta 2016 ajatuksissa oli oman vaatemalliston toteuttaminen kurssityönä, kunnes lausuttiin maagiset sanat: ”miksei me perustettas yritystä ja tehtäs tätä tosissaan?”. Sanat jäivät hetkeksi roikkumaan kahvilan pöydän ylle ilmaan, kun Riku ja Eeva miettivät, voisiko kumpikaan nähdä itseään yrittäjänä opiskelun ohessa. Noin kolmen sekunnin hiljaisuuden jälkeen todettiin, että vanhana sitä kadutaan vain niitä asioita, joita ei ole tullut kokeiltua. Mukaan pyydettiin vielä Jarnaa, jonka looginen ajattelu, ongelmanratkaisukyky ja hyvät neuvot ovat olleet kultaakin arvokkaampaa. Paperit saatiin ulos huhtikuussa ja verkkokauppa polkaistiin käyntiin kesäkuussa -16.

Tuon päätöksen jälkeen on koettu ja opittu vaikka mitä. Miten hienolta onnistuminen voikaan tuntua ja samalla, miten alas voikaan vajota stressin painaessa päälle. Kokemukset ovat onneksi olleet pääosin positiivisia: miten mahtavaa, että Suomesta löytyy ihmisiä, ketkä jakaa meidän arvot ja vieläpä tykkää meidän vaatteista! Kliseistä sanoa, mutta kyllä asiakkailta saadut palautteet on meille isoin tsemppi tässä hommassa. Myös kavereilta & perheiltä saatu tuki on ollut korvaamatonta. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana. <3

Riku:

Riku:

Alunperin Joutsasta kotoisin oleva Riku toimii RIVA Clothingin toimitusjohtajana. Kipinä yrittämiseen syntyi omasta kiinnostuksesta vaatteisiin ja haluun työskennellä itsenäisesti, päättäen itse omat työajat. Riku suunnittelee RIVAn tulevaisuutta, toteuttaa markkinointia, päivittää somea sekä huolehtii tilauksista – eli pyörittää yritystä. Vapaa-ajalla Rikun löytää todennäköisesti pelaamassa futista tai futsalia JoSePan riveistä. Heti urheilun jälkeen suurin intohimo on kokkailu ja uusien makuelämyksien löytäminen.

Eeva:

Paljasjalkainen jyväskyläläinen, intohimoinen kasvien, kaurapuuron ja täydellisesti istuvien vaatteiden fiilistelijä. Eevan vastuualueisiin kuuluu verkkosivujen päivittäminen, mallistojen suunnittelu ja sisällön tuottaminen. Vapaa-ajalla Eeva löytyy todennäköisesti joko metsästä samoilemasta, kotisohvalta sarjamaratonia pitämästä tai lukemasta omakotitalojen rakentamisesta.

Seppo:

Seppo:

Rikun & Eevan koira, johon törmäät todennäköisesti melko usein RIVAn sosiaalista mediaa selatessasi. Seppo tuli osaksi arkea syksyllä 2016, jolloin vuosien unelma omasta koirasta toteutui. Sepi on ajoittain hyvinkin vahvaluontoinen, mutta kultaisen luonteen omaava corgipoika. Aikuisuuden kynnyksellä Seppo löytyy yhä useammin omistajiensa kainalosta ja vastaanottaa rapsutuksia mielellään myös jokaiselta vastaantulijalta. Sepon lempihommia on nakkien etsiminen nenän avulla, metsässä juoksentelu ja koirakaverien tapaaminen. Sepon touhuja voit seurailla myös Instagramista nimimerkillä @seppothecorgi.