Meidän visio

Osta vähemmän,
käytä enemmän.

Täydellinen vaatekaappi

Idea vaatekaapin kulmakivien luomiseen syntyi omasta tarpeesta. Aiemmin vaatekaappi tursusi vaatteita, mutta silti sieltä ei löytynyt mitään päälle pantavaa. Suuri vaatemäärä ei ratkaissut ongelmia, vaan loi niitä lisää.

Vaatekaapin kulmakivet

Kun uudistimme vaatemerkkiämme, teimme paljon asiakaskyselyjä. Tutkimme, mitkä ovat tärkeimpiä ja monikäyttöisimpiä vaatteita. Aloitimme suunnittelun t-paidasta. Seuraavaksi tuli huppari, sen jälkeen college.

Tarkoituksenamme on jatkuvasti kehittää uusia tuotteita ja laajentaa valikoimaamme, jotta asiakkaamme pystyisivät tulevaisuudessa rakentamaan meidän tuotteillamme toimivan vaatekaapin. Vaatekaapin, joka ratkaisee ongelmia, eikä luo niitä.

Toivottavasti meidän vaatteista tulee teidän vaatekriisien ja vaatekaappien pelastajia. <3

Osta vähemmän ja käytä enemmän

Yritykselle on aika riskialtista kehottaa ostamaan vähemmän ja käyttämään enemmän. Otamme kuitenkin ennemmin riskin ja kehotamme kuluttajaa harkitsemaan ostosta, kuin kannustamme kuluttamaan.

Mieti, miten käytät resurssisi

Kun ostat laadukkaita ja aikaa kestäviä vaatteita, todennäköisesti käytät niitä enemmän ja näin ollen joudut ostamaan vähemmän uutta. Jos panostaa ostokseen, tulee myös itse vaatetta usein kohdeltua hieman paremmin, jolloin myös sen käyttöikä pitenee. Näin teet palveluksen maapallolle ja lompakollesi.

Laadukkaat perusvaatteet
kuuluvat kaikille

Merkkimme aloitti matkansa t-paidoista, koska ne kuuluvat kaikille. Samoin kohtuuhintaiset, mutta laadukkaasti ja vastuullisesti valmistetut colleget ja hupparit. Yksi arvoistamme on myös hintojen pitäminen järkevällä tasolla.

Ei brändilisää
- vain laadukas tuote

Pyrimme pitämään hinnat saavutettavina ja realistisina. Katteella pyöritämme yrityksen toimintaa, eli maksamme työntekijöiden palkat, vuokran, laitteet, lakisääteiset maksut ja toki osansa saa myös verottaja. Meille läpinäkyvyys on tärkeää ja tähän pyrimme panostamaan jatkossa vielä lisää.