Meidän visio

”Vaatekaapin tehtävä on ratkaista ongelmia. Ei luoda niitä”

Idea vaatekaapin kulmakivien luomiseen syntyi omasta tarpeesta. Aiemmin vaatekaappimme tursusi vaatteita, mutta silti sieltä ei löytynyt mitään päälle pantavaa. Kun kerran siivosit vaatekaapin, ei mennyt montaa päivää kun se oli taas sekaisin johtuen suuresta määrästä vaatteista. Vaatekriisejä syntyi viikoittain ja jopa päivittäin. Suuri vaatemäärä ei ratkaissut ongelmia, vaan loi niitä lisää.

Samaan aikaan törmättiin minimalismiin ja ruvettiin miettimään, että elämähän voisi olla paljon helpompaa, jos vaatekaapista löytyisi ainoastaan laadukkaita, kestäviä ja moniin asuihin yhdisteltäviä vaatteita. Siitä se ajatus sitten lähti.

Päätimme lähteä liikkeelle kaikista tärkeimmästä vaatekappaleesta eli täydellisestä t-paidasta. T-paidan kaveriksi valikoimaamme on tuotu myös täydellinen college ja huppari. Tarkoituksenamme on jatkuvasti kehittää uusia tuotteita ja laajentaa valikoimaamme, jotta asiakkaamme pystyisivät tulevaisuudessa rakentamaan meidän tuotteillamme toimivan vaatekaapin. Vaatekaapin, joka ratkaisee ongelmia, eikä luo niitä.

Toivottavasti meidän vaatteista tulee teidän vaatekriisien ja vaatekaappien pelastajia. <3

”Osta vähemmän, käytä enemmän”

Meidän on pakko myöntää, että kun reilut neljä vuotta sitten otimme ensi askelia vaatealan yrittäjinä, meillä ei olisi käynyt mielessäkään kehottaa asiakkaita ostamaan VÄHEMMÄN vaatteita. Mutta tää on nykyään se ajatus, jota me halutaan levittää ihmisille. Ei ehkä se kaikista normaalein vaatemerkin mainoslause, mutta just se, mitä maapallo tarvitsee.

Kun ostat laadukkaita ja aikaa kestäviä vaatteita, todennäköisesti käytät niitä enemmän ja näin ollen joudut ostamaan vähemmän uutta. Näin teet palveluksen maapallolle ja lompakollesi. Jos sun pitäs valita, kumman vaihtoehdon valitset:

Yksi laadukas ja vastuullisesti valmistettu t-paita, jota käytät useaan kertaan viikossa kerta toisensa jälkeen. Hinta 35€

VAI

Viisi kappaletta t-paitoja, joiden valmistuksesta ei ole käytännössä mitään tietoa ja ne menevät pilalle parin pesun jälkeen. Hinta 35€

Niinpä. Meidän mielestä pikamuoti on p*askaa ja siksi me valitaan joka kerta ensimmäinen vaihtoehto. Toivottavasti sä teet samoin.

”Vastuulliset ja laadukkaat perusvaatteet kuuluvat kaikille”

Meidän mielestä kaikilla tulisi olla mahdollisuus ostaa vastuullisesti tuotettuja perusvaatteita. Jokaisen vaatekaapista löytyy näitä ns. perusvaatteita eli t-paitoja, collegeita, neuleita jne. Ne on helppo ostaa ja laittaa aamuisin päälle, mutta liian helppo heittää pois, kun paita ei enää miellytäkään tai se menee pilalle pesussa. Tää on todella iso ongelma tämän hetken vaateteollisuudessa.

Siksi me haluttiin tarjota parempi vaihtoehto juuri perusvaatteiden osalta. Meidän 100% luomupuuvillasta valmistetut laadukkaat ja ajattomat t-paidat, colleget ja hupparit tarjoavat kestävämmän vaihtoehdon vaatekaappiisi. Vaatteen materiaalin ja valmistustavan lisäksi vaatteen vastuullisuuteen liittyy myös sen käyttöikä. Mitäpä muuta vaatetta ihminen käyttäisi niin paljon kuin täydellistä luottopaitaa. Ja kun se oikea luottopaita löytyy, ei siitä ole valmis luopumaan mistään hinnasta.

Jotta jokaisella olisi mahdollisuus näihin vastuullisiin ja laadukkaisiin vaatekaapin kulmakiviin, niin meidän tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä ”brändilisää”. Meille on ollut alusta asti tärkeää, että tuotteidemme hintataso on maltillinen ja järkevä. Meidän ajatuksena on, että asiakas maksaa laadusta ja ammattitaidosta, eikä mistään tyhjästä.