Toimitus & palautus

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 26.2.2018 alkaen

Verkkokaupan tuotteita myy RIVA Clothing Oy, y-tunnus 2755033-6. Myymme tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.rivaclothing.com ostoskorin kautta. Maksu tapahtuu Klarnan kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa näkyy tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus & toimitustapa, -aika ja -kulut

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatut tuotteet
  • toimituskulut
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Pyrimme postittamaan tilauksen samana tai seuraavana arkipäivänä. Postitamme tilaukset vähintään kolmen arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimituskulut ovat 5 euroa. Postitamme tilaukset Postin kautta, tilauksen koosta riippuen joko Pikkupakettina tai normaalina Postipakettina. Toimitukset tulevat perille 1-2 arkipäivän kuluessa paketin viemisestä Postiin.

Toimitustapana on valittavana myös ”Nouto”, jolloin voit noutaa tilauksesi Jyväskylästä. Nouto tapahtuu toimistoltamme Puistokadulta. Noudosta sovimme aina asiakkaan kanssa sähköpostitse. Jos olet tilannut meiltä Noudolla, odota tilausvahvistusta ja sähköpostia, jossa ehdotamme noutoaikaa. Jos sähköpostia ei kuulu, voit myös laittaa meille päin sähköpostia osoitteeseen info(a)rivaclothing.com – meille toistaiseksi tuntemattomasta syystä pieni osa lähetetyistä viesteistämme ei päädy perille asti, joten jos et saa viestiä muutaman päivän sisällä, laita rohkeasti viestiä meille päin!

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan ”Ajankohtaista”-osassa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain  käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa postittamiskulut.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi
  • nimesi
  • osoitteesi
  • yhteystiedot (sähköpostisoite & puhelinnumero)

Palautusosoite:

RIVA Clothing Oy

Puistokatu 29 A 39

40200 Jyväskylä

info@rivaclothing.com

 

Emme ole velvollisia vastaanottamaan palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on saanut tuotteen. Kun palautus on hyväksytty, rekisteröimme palautuksen Klarnalle ja maksutavasta riippuen tilauksen summa joko palautuu tilillenne tai lasku hyvittyy. Joissain tapauksissa Klarna on suoraan yhteydessä asiakkaaseen varmistaakseen tämän tilitiedot – jos olet tehnyt meille palautuksen, muista seurata sähköpostiasi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info(a)rivaclothing.com tai postitse:

RIVA Clothing Oy

Puistokatu 29 A 39

40200 Jyväskylä

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Reklamaatiotapauksissa liitä mukaan sähköpostiin myös kuva viallisesta tuotteesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Maksuvaihtoehdot

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu .