Hupparit

RIVA Clothingin hupparit ovat kaikki Fair Wear-sertifioituja ja ekologisesti tuotettuja. Huppareita löytyy muutamaa eri mallia: paksumpaa, kampapuuvillasta ja polyesterista tehtyjä huppareita sekä täysin kierrätysmateriaalista tehtyjä huppareita.

Paksumpien hupparien materiaali on 80% laadukasta kampapuuvillaa, joka säilyttää muotonsa eikä nyppäänny ja 20% polyesteria, joka taasen tuo kankaalle joustoa ja kestävyyttä. Paksumpia huppareita löytyy sesongin mukaan eri väreissä ja niistä on kahta mallia; rennompaa ja kapeampaa mitoitusta. Nämä hupparit erotat toisistaan siten, että rennommin istuvassa hupparissa on erillinen etutasku, kun taas kapeammassa mallissa hupparista erottuvat vain taskun suuaukot. Klikkaamalla tuotteita ja tutustumalla tuotekuvaukseen löydät huomion siitä, onko huppari rentoa vai kapeampaa mitoitusta.

Kierrätyshuppari on valmistettu 60% kierrätetystä polyesterista ja 40% kierrätetystä puuvillasta. Polyesteri on saatu kierrätyspulloja sulattamalla ja näistä langaksi kehräämällä. Kierrätetty puuvilla on vaatetehtaalta ylijäänyttä leikkuujätettä. Kierrätystuotteet erotat niiden meleeratusta väristä. Huom! Huppareissa voi esiintyä pieniä sävyeroja, johtuen tästä valmistustavasta.

Huomaathan, että kaikki tuotteemme ovat unisex-mitoitusta.

Näytetään kaikki 12 tulosta