T-paidat

RIVA Clothingin t-paidat on valmistettu Fair Wear -sertifikaatin mukaisesti ja ekologisista materiaaleista. T-paidoista löytyy useampaa mallia, jotka on valmistettu eri materiaaleista.

100% luomupuuvillaa olevat paidat ovat rentoa, suoraa mitoitusta. Puuvilla on paksua, eikä valkoistenkaan paitojen kanssa tarvitse stressata läpinäkyvyydestä. Puuvilla hengittää hyvin, eikä paita liimaudu selkään lämpimälläkään kelillä tai talvitakki selässä.

Kierrätysmateriaalista valmistetut t-paidat ovat tehty 60% kierrätetystä polyesterista ja 40% kierrätetystä puuvillasta. Polyesteri on saatu kierrätyspulloja sulattamalla ja näistä langaksi kehräämällä. Kierrätetty puuvilla on vaatetehtaalta ylijäänyttä leikkuujätettä. Kierrätystuotteet erotat niiden meleeratusta väristä ja erittäin pehmeästä tuntumasta – nämä t-paidat ovat saaneet asiakkailtamme kaikista eniten kiitosta!

Tencel-kuidusta valmistetut paidat ovat ohutta ja todella hengittävää materiaalia. Tencel-kuidusta tehtyjä paitoja teemme pääosin kesällä – mikään muu ei nimittäin ole inhottavampaa, kuin liian paksut t-paidat liian lämpimällä kelillä. Tencel-paidat ovat normaalia, mutta hiukan normaalia pidempää mitoitusta.

Näytetään kaikki 13 tulosta