Ihana pipo, vaaleanpunainen

(2 tuotearviota)

49,00 sis alv 24 %

Ihana-pipo on nimensä mukaisesti ihana. Pipo on malliltaan rento ja tuhti. Pipossa ei ole tiukkaa reunusta, vaan sen pitää päässä pehmeästi neulottu käänne. 

 • Valmistettu Suomessa
 • 100% mulesing-vapaata merinovillaa
 • Reilu ja mukavan joustava malli
 • Väri vaaleanpunainen
 • One-size koko (M, n. 54-60cm), sopii lähes jokaiseen päähän. Mallien pään ympärykset 56cm ja 58cm

Kuvan värisävyt ovat suuntaa antavia, laitteen näyttö voi hieman vääristää sävyjä.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Ihana on valmistettu Suomessa ja se on 100% mulesing-vapaata merinovillaa. Ihana pipon toista sivua koristaa minimalistinen kudottu rivaclothing kangasmerkki. 🇫🇮

Ihana pipo on malliltaan tuhti ja se on reilumman kokoinen kuin Auvo pipomme. Ihana pipo sopii aivan varmasti jokaiseen päähän ja käyttötapoja sillä on todella monia. Välillä pipo on Ihanaa vetää syvälle päähän ja hukkua sisälle omien ajatuksien kanssa, kun taas toisinaan pipon voi jättää korkeammalle ja antaa sen hakea oma täydellinen muotonsa.

2 arviota tuotteelle Ihana pipo, vaaleanpunainen

 1. essi.tuomialho (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä pipo on paras pipo jonka olen koskaan omistanut. Ei purista, vaan tavallaan ”halaa” päätä, joten ei myöskään valu silmille. Lisäksi ihanan värinen ja lämmin. 6/5!

 2. Iida (varmistettu kirjoittaja)

  Mukava ja lämmin pipo! Pysyy hyvin päässä ja lämmittää myös pohjoisen paukkupakkasissa. Paksutukkaisella ja isopäisellä ei ole erityisen reilu, vaan pikemminkin tosi napakka ja päänmyötäinen. Tästä vielä hieman reilumpi ja rennompi malli olisi unelma.

Lisää arvio