“KINTSUGI” pitkä kauluspaita

(2 tuotearviota)

119,00 sis alv 24 %

Kintsugi Long Shirt on pitkän mallinen kauluspaita kauniisti laskeutuvaa EcoVero viskoosia. Kauluspaidan sivusaumoissa on taskut. Paidan alahelma on hieman pyöristetty ja istuvuus rinnan kohdalta on rento.

 • Materiaali: 100% EcoVero viskoosia, pääraaka-aine eukalyptus
 • Kevyt ja kauniisti laskeutuva materiaali
 • Pyöristetty helma ja taskut sivusaumoissa
 • Suunniteltu Suomessa, ommeltu Portugalissa
 • Malli 1, 170cm S -koko
 • Malli 2, 178cm XL-koko
 • Malli 3, 186cm XL-koko
 • Tarkista mittataulukko täältä.

Viimeiset kappaleet ovat myynnissä nyt, Kintsugi kauluspaitaa ei ole tulossa toistaiseksi lisää varastoomme. 

Tiettyjen materiaalien perusominaisuuksiin kuuluu pieni kutistuminen, mutta jos vaate kutistuu huomattavasti, se voidaan usein silittää muotoon pesun jälkeen tai muotoilla kosteana. Noudata aina pesuohjeita. EcoVero viskoosin kutistuminen on hieman luomupuuvillaa enemmän, maksimissaan noin 8 %.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

“Kintsugi on keramiikan korjausmenetelmä, joka tarkoittaa suomennettuna “kultainen korjaus”. Se on japanilainen taiteenlaji, jonka avulla rikkoutunut astia korjataan kultamaalilla jälleen kokonaiseksi ja kultamaali tekee astiasta uutta arvokkaamman. Kintsugi siis kunnioittaa esineen historiaa korostamalla, ei peittämällä, sen kolhuja.

Kun jotain rikkoutuu, se ei tarkoita, ettei esine ole enää tarpeellinen, vaan silloin siitä voi muotoutua jotain uutta. Kuten kuvituksessa kultamaalilla korjatut ruukut suojaavat kasvin juuria, myös meidän on luotettava siihen, että kokemustemme palaset ja kolhut kasvattavat jokaisesta meistä entistä ehyemmän ja arvokkaan.

Kintsugi inspiroi siis kiinnittämään huomiota asioiden kestävyyteen, huoltoon ja korjattavuuteen, mikä sopii myös RIVA Clothingin ideologiaan – “osta vähemmän, käytä enemmän.” – Lotta Nevanperä, kuosin suunnittelija

Kintsugi Long Shirt on pitkä kauluspaita, joka on valmistettu EcoVero™ viskoosista.  EcoVero viskoosi valmistetaan pääosin eukalyptuksesta, mutta materiaalina on myös pienemmissä määrin pyökki-, kuusi- ja koivupuut vastuullisesti hoidetuista metsistä. 

Lenzingin EcoVero ™️ on ympäristöystävällisempi viskoosi. EcoVero viskoosin vedenkulutus ja hiilidioksidipäästöt ovat jopa 50 % vähemmän, kuin tavallisen viskoosin. EcoVero viskoosin raaka-aineena käytetään vain kestävästi hoidettujen metsien puita. Puu on joko FSC- tai PEFC-sertifioitua. Raaka-aine puihin tulee Itävallasta, kankaaksi se kudotaan Kiinassa. Kun kangas on kudottu, se on tuotu Portugaliin, missä se on painettu, leikattu ja ommeltu.

Materiaali on ihanan pehmeää ja kevyttä, sopii täydellisesti kevyeen kauluspaitaan. Malli on kauluspaidan yläosasta rento ja laskeutuu aivan hieman levenevänä alas. Yleensä suosittelemme ottamaan vaatteistamme oman, tai kokoa pienemmän koon. Tässä paidassa suosittelemme kuitenkin joko omaa, tai kokoa ylöspäin. EcoVero kankaan kutistuvuus pesussa on maksimissaan 8%, ja se näkyy tuotteen pituussuunnassa. Jos haluaa normaalin istuvuuden, ota oma koko. Jos taasen rennomman, ota rohkeasti seuraava koko. 

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

2 arviota tuotteelle “KINTSUGI” pitkä kauluspaita

 1. teija.vuolle (varmistettu kirjoittaja)

  Upea ja monikäyttöinen vaate, saanut paljon kehuja ihmisiltä. Kaunis kuosi, miellyttävä päällä ja sanoinko jo että upea?

 2. Anne Lappalainen (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana materiaali ja ihanan tuntuinen myös päällä. Mielestäni vastaa kokoaan, ei kiristä eikä purista 😀 tästä tuli uusi lemppari!

Lisää arvio