“KINTSUGI” t-paita, pitkä

44,00 sis alv 24 %

Kintsugi on japanilainen taiteenlaji, jonka avulla rikkoutunut astia korjataan kultamaalilla jälleen kokonaiseksi ja kultamaali tekee astiasta uutta arvokkaamman. Kintsugi inspiroi  kiinnittämään huomiota asioiden kestävyyteen, huoltoon ja korjattavuuteen, mikä sopii myös RIVA Clothingin ideologiaan – “osta vähemmän, käytä enemmän.” Kuosin on suunnitellut Lotta Nevanperä.

  • Materiaali: 100 % luomupuuvilla
  • Puuvillan alkuperä: GOTS-sertifioitu luomupuuvillatukku Turkissa
  • Suunniteltu Suomessa, ommeltu Portugalissa
  • Rento istuvuus, unisex koot
  • Pidempi t-paita pyöristetyllä helmalla
  • Malli 1, 170cm/S-koko
  • Malli 2, 178cm/XL-koko
  • Malli 3 186cm/L-koko
  • Tarkista mittataulukko täältä

Viimeiset kappaleet ovat myynnissä nyt, Kintsugi t-paitaa ei ole tulossa toistaiseksi lisää varastoomme. 

Tiettyjen materiaalien perusominaisuuksiin kuuluu pieni kutistuminen, mutta jos vaate kutistuu huomattavasti, se voidaan usein silittää muotoon pesun jälkeen tai muotoilla kosteana. Noudata aina pesuohjeita. Luomupuuvillan kutistuminen on maksimissaan noin 5 %.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

“Kintsugi on keramiikan korjausmenetelmä, joka tarkoittaa suomennettuna “kultainen korjaus”. Se on japanilainen taiteenlaji, jonka avulla rikkoutunut astia korjataan kultamaalilla jälleen kokonaiseksi ja kultamaali tekee astiasta uutta arvokkaamman. Kintsugi siis kunnioittaa esineen historiaa korostamalla, ei peittämällä, sen kolhuja.

Kun jotain rikkoutuu, se ei tarkoita, ettei esine ole enää tarpeellinen, vaan silloin siitä voi muotoutua jotain uutta. Kuten kuvituksessa kultamaalilla korjatut ruukut suojaavat kasvin juuria, myös meidän on luotettava siihen, että kokemustemme palaset ja kolhut kasvattavat jokaisesta meistä entistä ehyemmän ja arvokkaan.

Kintsugi inspiroi siis kiinnittämään huomiota asioiden kestävyyteen, huoltoon ja korjattavuuteen, mikä sopii myös RIVA Clothingin ideologiaan – “osta vähemmän, käytä enemmän.” – Lotta Nevanperä, kuosin suunnittelija

Meidän visiona on luoda vaatekaapin kulmakiviä, joiden avulla jokainen onnistuu rakentamaan täydellisen vaatekaapin. Vaatekaapin kaikista tärkein yksittäinen vaate on laadukas ja ajaton t-paita. Suomalaisuus, ajattomuus ja käyttäjän huomiointi ovat toimineet meidän paitojen suunnittelun lähtökohtana. “KINTSUGI” t-paita edustaa kaikkea tätä.

Pidemmän mallinen t-paitamme on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Pitkäkuituinen luomupuuvillaa takaa sen, että paita pysyy pesun jälkeen yhtä mukavan tuntuisena eikä se ala nukkaantumaan. Paidan neuleen paksuus on 180g/m2, minkä ansiosta se on juuri sopivan paksuinen: se ei ole liian paksu pitkähihaisen alle, mutta ei liian ohut käytettäväksi yksinään. Kyselyidemme perusteella yksi tärkeimmistä asioista t-paidassa oli kaula-aukon koko, joten pidimme huolen, että siitä ei tullut liian tiukkaa, mutta ei myöskään liian löysä. T-paidassa on lasketut olkapäät, minkä ansiosta se istuu paremmin kaikenkokoisille hartioille. Myös kainaloihin on jätetty aiempaa enemmän tilaa, jotta kainalot eivät kinnaisi ja hengittävyys olisi taattu.

Kintsugi Long Tee on normaalia mallia pidempi versio. Tärkein syy kahden eri mittaisen t-paidan suunnitteluun oli asiakkaiden kahtia jakautuminen: osan mielestä t-paidat olivat aina liian lyhyitä, osan mielestä taas liian pitkiä. Koska ihmisiä on monen mittaisia, koimme viisaaksi tehdä kaksi eri pituutta. Pituus vaikuttaa oleellisesti paidan istuvuuteen, joten muokkasimme pidempään malliin pyöristetyn helman. Pyöristetty helma laskeutuu kauniisti kapeillekin lanteille, mutta antaa myös tilaa leveämmälle lantiolle. Samalla näimme, että pidempää, pyöristetyllä helmalla olevaa t-paitaa voi käyttää mekon tilalla, yhdistettynä esimerkiksi neuletakkiin ja legginseihin. Pidempi selkäisille ihmisille tämä malli taas laskeutuu mukavasti tarpeeksi pitkälle, eikä takapuoli pääse vahingossa vilkkumaan.

T-paita on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Pohjois-Portugalissa Cottonhouse Lda tehtaalla. Lue lisää paidan suunnittelusta, valmistuksesta ja tehtaan toiminnasta täältä.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle ““KINTSUGI” t-paita, pitkä”