Myrsky t-paita

(6 tuotearviota)

35,00 sis alv 24 %

Tyylikäs musta t-paita kuulu jokaiseen vaatekaappiin. Musta t-paita on varma valinta, kun et osaa päättää mitä laittaisit päällesi, se ei jätä ikinä pulaan.

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Meidän visiona on luoda vaatekaapin kulmakiviä, joiden avulla jokainen onnistuu rakentamaan täydellisen vaatekaapin. Vaatekaapin kaikista tärkein yksittäinen vaate on laadukas ja ajaton t-paita. Suomalaisuus, ajattomuus ja käyttäjän huomiointi ovat toimineet meidän paitojen suunnittelun lähtökohtana. Myrsky t-paita edustaa kaikkea tätä.

Pidemmän mallinen t-paitamme on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Pitkäkuituinen luomupuuvillaa takaa sen, että paita pysyy pesun jälkeen yhtä mukavan tuntuisena eikä se ala nukkaantumaan. Paidan neuleen paksuus on 180g/m2, minkä ansiosta se on juuri sopivan paksuinen: se ei ole liian paksu pitkähihaisen alle, mutta ei liian ohut käytettäväksi yksinään. Kyselyidemme perusteella yksi tärkeimmistä asioista t-paidassa oli kaula-aukon koko, joten pidimme huolen, että siitä ei tullut liian tiukkaa, mutta ei myöskään liian löysä. T-paidassa on lasketut olkapäät, minkä ansiosta se istuu paremmin kaikenkokoisille hartioille. Myös kainaloihin on jätetty aiempaa enemmän tilaa, jotta kainalot eivät kinnaisi ja hengittävyys olisi taattu.

Myrsky t-paita on normaalia mallia pidempi versio. Tärkein syy kahden eri mittaisen t-paidan suunnitteluun oli asiakkaiden kahtia jakautuminen: osan mielestä t-paidat olivat aina liian lyhyitä, osan mielestä taas liian pitkiä. Koska ihmisiä on monen mittaisia, koimme viisaaksi tehdä kaksi eri pituutta. Pituus vaikuttaa oleellisesti paidan istuvuuteen, joten muokkasimme pidempään malliin pyöristetyn helman. Pyöristetty helma laskeutuu kauniisti kapeillekin lanteille, mutta antaa myös tilaa leveämmälle lantiolle. Samalla näimme, että pidempää, pyöristetyllä helmalla olevaa t-paitaa voi käyttää mekon tilalla, yhdistettynä esimerkiksi neuletakkiin ja legginseihin. Pidempi selkäisille ihmisille tämä malli taas laskeutuu mukavasti tarpeeksi pitkälle, eikä takapuoli pääse vahingossa vilkkumaan.

T-paita on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Pohjois-Portugalissa Cottonhouse Lda tehtaalla. Lue lisää paidan suunnittelusta, valmistuksesta ja tehtaan toiminnasta täältä.

Lisätiedot

Koko

, , , , ,

6 arviota tuotteelle Myrsky t-paita

 1. ilari.ahonen55 (varmistettu kirjoittaja)

  Viimesen päälle muKavan tuntunen paita! Pitkä malli ehottomasti jatkoon.

 2. puoskari.viivi (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä malli, ja erityisesti hyvä MATERIAALI! 100% puuvilla ei likaannu niin nopeasti ja on paljon paloturvallisempi, paidan paksuus on myös juuri SOPIVA ettei se näy läpi.

 3. anna_paavola

  Tämä paita on todella hyvä. Riittävän pitkä ja materiaali on kahden pesun perusteella juuri niin laadukasta kuin luvattiin.Ei ole mennyt miksikään ja myöskin muoto säilyi pesuissa!
  Laadukkuudestaan johtuen tätä voi käyttää myös hieman juhlavammissa tilanteissa, eikä silti tunnu alipukeutuneelta.

  Kun kokoja tulee lisää ostan toisen.Myös pidempi malli raidallisesta paidasta menee hankintaan kun kokoa taas on saatavana.
  Kiitos kun teitte tän paidan!

 4. annukka (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen pepun peittävä arkIpaita. Tuntuu päällä ihanan pehmoiselta.

 5. kiaa.stalhammar (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana pehmeä jokapaikan paita. Sopii yhteen nykyisen pyöräilyshortsi-aikakauden kanssa ! <3

 6. Oona Nykter (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen t-paita; sopivan pitkä pituus ja laadukas, miellyttävä materiaali. Luottopaitani!

Lisää arvio