Toive t-paita

(3 tuotearviota)

35,00 sis alv 24 %

Laadukas valkoinen t-paita kuuluu jokaiseen vaatekaappiin. Valkoinen t-paita ja siniset farkut, onko olemassa mitään klassisempaa yhdistelmää?

 

Suuren kysynnän vuoksi osa ko’oista on väliaikaisesti loppu. Täydennystä on tulossa mahdollisimman pian. Seuraa meitä somessa, niin kuulet ensimmäisten joukossa täydennyksistä: Facebook ja Instagram

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Meidän visiona on luoda vaatekaapin kulmakiviä, joiden avulla jokainen onnistuu rakentamaan täydellisen vaatekaapin. Vaatekaapin kaikista tärkein yksittäinen vaate on laadukas ja ajaton t-paita. Suomalaisuus, ajattomuus ja käyttäjän huomiointi ovat toimineet meidän paitojen suunnittelun lähtökohtana. Toive t-paita edustaa kaikkea tätä.

Normaalin pituinen t-paitamme on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Pitkäkuituinen luomupuuvillaa takaa sen, että paita pysyy pesun jälkeen yhtä mukavan tuntuisena eikä se ala nukkaantumaan. Paidan neuleen paksuus on 180g/m2, minkä ansiosta se on juuri sopivan paksuinen: se ei ole liian paksu pitkähihaisen alle, mutta ei liian ohut käytettäväksi yksinään. Kyselyidemme perusteella yksi tärkeimmistä asioista t-paidassa oli kaula-aukon koko, joten pidimme huolen, että siitä ei tullut liian tiukkaa, mutta ei myöskään liian löysä. T-paidassa on lasketut olkapäät, minkä ansiosta se istuu paremmin kaikenkokoisille hartioille. Myös kainaloihin on jätetty aiempaa enemmän tilaa, jotta kainalot eivät kinnaisi ja hengittävyys olisi taattu.

Toive t-paita on normaalin mittainen malli. Tärkein syy kahden eri mittaisen t-paidan suunnitteluun oli asiakkaiden kahtia jakautuminen: osan mielestä t-paidat olivat aina liian lyhyitä, osan mielestä taas liian pitkiä. Ihmisiä on monen mittaisia, joten koimme fiksuksi tehdä kaksi eri pituutta. Koska valikoimastamme löytyy nyt myös pidempi t-paita, niin uusi normaali malli on aiempaa t-paitaamme hieman lyhyempi versio. Koska paitojen pituuksien skaala on nyt laajempi, niin mahdollisimman moni löytää itselleen juuri haluamansa istuvuuden valikoimastamme.

T-paita on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Pohjois-Portugalissa Cottonhouse Lda tehtaalla. Lue lisää paidan suunnittelusta, valmistuksesta ja tehtaan toiminnasta täältä.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

3 arviota tuotteelle Toive t-paita

  1. hanna.korhonen

    Toive T-paita on just sitä mitä on LUVATTU: vaatekaapin valkoinen kulmakivi. Ei liian rento, vaan sopii monien eri asujen kanssa. Siniset FARKUT+TOIVE-TEEPPARI=KLASSIKKO!

  2. Emma Sorsa (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana malli ja miellyttävä materiaali. pakollinen kulmakivi minimalistiseen vaatekaappiin, ajaton ja laadukas.

  3. peloma (varmistettu kirjoittaja)

    Todella laadukas T-paita. Saumat ei kierrä ja kankaan läpi ei näy. Todellinen luottopaita. Pitäisi ehkä ostaa toinen että olisi aina puhtaana odottamassa.

Lisää arvio