Search

Unelma t-paita

35,00 sis alv 24 %

(4 tuotearviota)

Laadukas valkoinen t-paita kuuluu jokaiseen vaatekaappiin. Valkoinen t-paita ja siniset farkut, onko olemassa mitään klassisempaa yhdistelmää?

 

 

Suuren kysynnän vuoksi osa ko’oista on väliaikaisesti loppu. Täydennystä on tulossa mahdollisimman pian. Seuraa meitä somessa, niin kuulet ensimmäisten joukossa täydennyksistä: Facebook ja Instagram

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Poista
Quantity

Kuvaus

Meidän visiona on luoda vaatekaapin kulmakiviä, joiden avulla jokainen onnistuu rakentamaan täydellisen vaatekaapin. Vaatekaapin kaikista tärkein yksittäinen vaate on laadukas ja ajaton t-paita. Suomalaisuus, ajattomuus ja käyttäjän huomiointi ovat toimineet meidän paitojen suunnittelun lähtökohtana. Unelma t-paita edustaa kaikkea tätä.

Pidemmän mallinen t-paitamme on valmistettu 100% luomupuuvillasta. Pitkäkuituinen luomupuuvillaa takaa sen, että paita pysyy pesun jälkeen yhtä mukavan tuntuisena eikä se ala nukkaantumaan. Paidan neuleen paksuus on 180g/m2, minkä ansiosta se on juuri sopivan paksuinen: se ei ole liian paksu pitkähihaisen alle, mutta ei liian ohut käytettäväksi yksinään. Kyselyidemme perusteella yksi tärkeimmistä asioista t-paidassa oli kaula-aukon koko, joten pidimme huolen, että siitä ei tullut liian tiukkaa, mutta ei myöskään liian löysä. T-paidassa on lasketut olkapäät, minkä ansiosta se istuu paremmin kaikenkokoisille hartioille. Myös kainaloihin on jätetty aiempaa enemmän tilaa, jotta kainalot eivät kinnaisi ja hengittävyys olisi taattu.

Unelma t-paita on normaalia mallia pidempi versio. Tärkein syy kahden eri mittaisen t-paidan suunnitteluun oli asiakkaiden kahtia jakautuminen: osan mielestä t-paidat olivat aina liian lyhyitä, osan mielestä taas liian pitkiä. Koska ihmisiä on monen mittaisia, koimme viisaaksi tehdä kaksi eri pituutta. Pituus vaikuttaa oleellisesti paidan istuvuuteen, joten muokkasimme pidempään malliin pyöristetyn helman. Pyöristetty helma laskeutuu kauniisti kapeillekin lanteille, mutta antaa myös tilaa leveämmälle lantiolle. Samalla näimme, että pidempää, pyöristetyllä helmalla olevaa t-paitaa voi käyttää mekon tilalla, yhdistettynä esimerkiksi neuletakkiin ja legginseihin. Pidempi selkäisille ihmisille tämä malli taas laskeutuu mukavasti tarpeeksi pitkälle, eikä takapuoli pääse vahingossa vilkkumaan.

T-paita on valmistettu vastuullisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti Pohjois-Portugalissa Cottonhouse Lda tehtaalla. Lue lisää paidan suunnittelusta, valmistuksesta ja tehtaan toiminnasta täältä.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

4 arviota tuotteelle Unelma t-paita

 1. anni.tormanen (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana ja laskeutuu todella kivasti päälle rintavallakin naisella. Yksi miinus pois, koska paidan alta kuultaa rintaliivit jonkin verran läpi. Muutoin aivan täydellinen esim. Urheilulegginsienkin kanssa <3

 2. vesa.puro90 (varmistettu kirjoittaja)

  Oman vaatekaappini nykyinen suosikki!

 3. koskinen.jonnae (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen lisäys vaatekaappiin! Tilasin ehkä hieman liian ison koon, mutta menee kyllä loistavasti tunikana. Yleensä valkosesta paidasta näkyy kaikki läpi, mutta tästä ei. Eikä menny pilalle, vaikka päädyin tää päällä järveen! Eli AIvan paras. (Samoin myös Myrsky-paita).

 4. annikastahl99

  Paita on tarpeaksi paksu, mutta taisin ostaa vähän liian pienen koon. Minulla nimittäin suomalaisen leveet hartiat…

Lisää arvio
X